Mérőállás bejelentési rend

Felhívjuk Felhasználóink figyelmét, hogy a Társaságunk által végzett leolvasási időpontok megváltoztak. 2013. június hónapban az állandó jellegű felhasználási helyek bekötési mérőire, illetve a hozzá tartozó locsolási mellékvízmérőre vonatkozóan teljes körű leolvasást végzünk.

Változás az alábbi táblázatban megtekinthető.

Azon bekötési vízmérővel rendelkező Felhasználóink, akik írásbeli nyilatkozatuk alapján a diktálást választották, az alábbi táblázatban szereplő, felhasználási helynek megfelelő időintervallumban jelenthetik be a vízmérő állását telefonos ügyfélszolgálatunk 2. menüpontjában (0-24), valamint honlapunkon keresztül a www.dmrvzrt.hu "Vízmérő állás bejelentése" menü pont alatt.

Tisztelt mellékvízmérővel rendelkező Felhasználóink!

Kérjük, hogy az Önleolvasó lapon feltüntetett időpontban a mérőállást leolvasni, az Önleolvasó lapot postára adni vagy a fent szereplő táblázat szerinti időpontban a mérőállást weboldalunkon (www.dmrvzrt.hu) vagy Telefonos Ügyfélszolgálatunk 06-27-511-511 vagy 06-40-881-188 2. menüpontján keresztül bejelenteni szíveskedjenek.

A Balassagyarmati Ügyfélszolgálathoz tartozó területen a felhasználási helyek leolvasása a szokásos rend szerint történik.

Kérdéseikkel, észrevételeikkel ügyfélszolgálati időben telefonos ügyfélszolgálatunk 4. menüpontjában munkatársaink  állnak a Felhasználóink rendelkezésére, illetve e-mailen is várjuk az észrevételeiket az ugyfelszolgalat@dmrvzrt.hu-ra.

 

Online Ügyfélszolgálat

online ügyfélszolgálatcsempe

Használja online ügyfélszolgálatunkat és kezelje ügyeit könnyen és gyorsan!

Szamlakep
TOVÁBB

MÉRŐÁLLÁS BEJELENTÉS

Amennyiben Ön még nem regisztrált Online Ügyfélszolgálat felhasználó, kérjük kattintson a BEJELENTÉS gombra.

Szamlakep
BEJELENTÉS

Hibabejelentés

Műszaki hibabejelentés:

0-24h

+36-27-511-511

Szamlakep

Call Center

06 (27) 999-688
06 (80) 224-488

Mérőállás bejelentése 0-24h
Számlázással kapcsolatban
  Hétfő
Kedd - Péntek
8:00 - 20:00h
8:00 - 14:00h

Vízdíj kalkulátor

Számolja ki várható vízdíját!
 
 
Bezárás
 
Bezárás

Ajánlja e-mailben ismerősének ezt az oldalt!

A címzett ennek az oldalnak az internetes címét (URL-jét) fogja megkapni. Az Ön által beírt adatokat nem tároljuk és nem osztjuk meg harmadik féllel.

Tárgy: Mérőállás bejelentési rend
captcha
* kötelező mezők