Mérőállás bejelentési rend

Felhívjuk Felhasználóink figyelmét, hogy a Társaságunk által végzett leolvasási időpontok megváltoztak. 2013. június hónapban az állandó jellegű felhasználási helyek bekötési mérőire, illetve a hozzá tartozó locsolási mellékvízmérőre vonatkozóan teljes körű leolvasást végzünk.

Változás az alábbi táblázatban megtekinthető.

Azon bekötési vízmérővel rendelkező Felhasználóink, akik írásbeli nyilatkozatuk alapján a diktálást választották, az alábbi táblázatban szereplő, felhasználási helynek megfelelő időintervallumban jelenthetik be a vízmérő állását telefonos ügyfélszolgálatunk 2. menüpontjában (0-24), valamint honlapunkon keresztül a www.dmrvzrt.hu "Vízmérő állás bejelentése" menü pont alatt.

Tisztelt mellékvízmérővel rendelkező Felhasználóink!

Kérjük, hogy az Önleolvasó lapon feltüntetett időpontban a mérőállást leolvasni, az Önleolvasó lapot postára adni vagy a fent szereplő táblázat szerinti időpontban a mérőállást weboldalunkon (www.dmrvzrt.hu) vagy Telefonos Ügyfélszolgálatunk 06-27-511-511 vagy 06-40-881-188 2. menüpontján keresztül bejelenteni szíveskedjenek.

A Balassagyarmati Ügyfélszolgálathoz tartozó területen a felhasználási helyek leolvasása a szokásos rend szerint történik.

Kérdéseikkel, észrevételeikkel ügyfélszolgálati időben telefonos ügyfélszolgálatunk 4. menüpontjában munkatársaink  állnak a Felhasználóink rendelkezésére, illetve e-mailen is várjuk az észrevételeiket az ugyfelszolgalat@dmrvzrt.hu-ra.

 

Tisztelt Felhasználóink!

Társaságunk a felhasználók magasabb színvonalú kiszolgálása érdekében új számlázási rendszert vezetett be.

A rendszer bevezetése során, a webes vízmérő állás rögzítésének módja megváltozott.  Amennyiben az Ön vízmérőjének gyári száma 0-val vagy esetleg több 0-val kezdődik, kérjük, hogy ezeket ne rögzítse a vízmérő gyári számának megadásakor. Előfordul, hogy a vízmérő gyári száma betűvel vagy betűkkel kezdődik, ebben az esetben kérjük, hogy ezeket is rögzíteni szíveskedjen. A vízmérő pontos gyári száma a 2014. augusztusi havi számlán már helyesen szerepel.

Pl.: vízmérő gyári száma: 073080 web rögzítés: 73080

Pl.: vízmérő gyári száma: 07-073080 web rögzítés: 7-073080

Pl.: vízmérő gyári száma: HB073080 web rögzítés: HB073080

Kérjük, hogy amennyiben a vízmérő állás bejelentése sikertelen, abban az esetben szíveskedjék a hibát az ugyfelszolgalat@dmrvzrt.hu e-mail címen jelezni társaságunk részére.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük.

Mérőállás bejelentés

Vízmérőállás bejelentés on-line, regisztráció nélkül.

A bekötési vízmérők esetében a számla első oldalán található felhasználási hely azonosítására szolgáló kettessel kezdődő nyolc számjegyű azonosító.

A mellékvízmérő önleolvasási lap esetében a gyári szám alatti sorban található fogyasztóhely száma, mely kettessel kezdődő nyolc számjegyű azonosító.

Bekötési vízmérővel rendelkező felhasználóink diktálási időpontjai

Mellékvízmérővel rendelkező felhasználóink diktálási időpontjai

Idény jellegű felhasználóink diktálási időpontjai

Utca szintű bontásban itt találja a diktálási és leolvasási időpontokat (Fót, Veresegyház, Dunakeszi, Göd, Gödöllő, Vác, Szentendre) bekötési vízmérővel rendelkező felhasználási helyekre vonatkozóan

Számlakép

Call Center

06 (27) 511-511
06 (40) 881-188

Mérőállás bejelentése 0-24h
Műszaki hibabejelentés 0-24h
Számlázással kapcsolatban
  Hétfő
Kedd - Péntek
8:00 - 20:00h
8:00 - 14:00h

SZEMÉLYES ÜGYINTÉZÉS

Elintézendő ügye van? Foglaljon időpontot!

Vízdíj kalkulátor

Számolja ki várható vízdíját!
 
Bezárás
 
Bezárás

Ajánlja e-mailben ismerősének ezt az oldalt!

A címzett ennek az oldalnak az internetes címét (URL-jét) fogja megkapni. Az Ön által beírt adatokat nem tároljuk és nem osztjuk meg harmadik féllel.

Tárgy: Mérőállás bejelentési rend
captcha
* kötelező mezők