Mérőállás bejelentési rend

Felhívjuk Felhasználóink figyelmét, hogy a Társaságunk által végzett leolvasási időpontok megváltoztak. 2013. június hónapban az állandó jellegű felhasználási helyek bekötési mérőire, illetve a hozzá tartozó locsolási mellékvízmérőre vonatkozóan teljes körű leolvasást végzünk.

Változás az alábbi táblázatban megtekinthető.

Azon bekötési vízmérővel rendelkező Felhasználóink, akik írásbeli nyilatkozatuk alapján a diktálást választották, az alábbi táblázatban szereplő, felhasználási helynek megfelelő időintervallumban jelenthetik be a vízmérő állását telefonos ügyfélszolgálatunk 2. menüpontjában (0-24), valamint honlapunkon keresztül a www.dmrvzrt.hu "Vízmérő állás bejelentése" menü pont alatt.

Tisztelt mellékvízmérővel rendelkező Felhasználóink!

Kérjük, hogy az Önleolvasó lapon feltüntetett időpontban a mérőállást leolvasni, az Önleolvasó lapot postára adni vagy a fent szereplő táblázat szerinti időpontban a mérőállást weboldalunkon (www.dmrvzrt.hu) vagy Telefonos Ügyfélszolgálatunk 06-27-511-511 vagy 06-40-881-188 2. menüpontján keresztül bejelenteni szíveskedjenek.

A Balassagyarmati Ügyfélszolgálathoz tartozó területen a felhasználási helyek leolvasása a szokásos rend szerint történik.

Kérdéseikkel, észrevételeikkel ügyfélszolgálati időben telefonos ügyfélszolgálatunk 4. menüpontjában munkatársaink  állnak a Felhasználóink rendelkezésére, illetve e-mailen is várjuk az észrevételeiket az ugyfelszolgalat@dmrvzrt.hu-ra.

 

Online Ügyfélszolgálat

online_ipad

Használja online ügyfélszolgálatunkat és kezelje ügyeit könnyen és gyorsan!

Szamlakep
Tovább

Mérőállás bejelentés

Vízmérőállás bejelentés on-line, regisztráció nélkül.

segítség Diktálási információ

Bekötési vízmérővel rendelkező felhasználóink diktálási időpontjai

Mellékvízmérővel rendelkező felhasználóink diktálási időpontjai

Idény jellegű felhasználóink diktálási időpontjai

Utca szintű bontásban itt találja a diktálási és leolvasási időpontokat (Fót, Veresegyház, Dunakeszi, Göd, Gödöllő, Vác, Szentendre) bekötési vízmérővel rendelkező felhasználási helyekre vonatkozóan

Call Center

06 (27) 511-511
06 (40) 881-188

Mérőállás bejelentése 0-24h
Műszaki hibabejelentés 0-24h
Számlázással kapcsolatban
  Hétfő
Kedd - Péntek
8:00 - 20:00h
8:00 - 14:00h

SZEMÉLYES ÜGYINTÉZÉS

Elintézendő ügye van? Foglaljon időpontot!

Vízdíj kalkulátor

Számolja ki várható vízdíját!
 
Bezárás
 
Bezárás

Ajánlja e-mailben ismerősének ezt az oldalt!

A címzett ennek az oldalnak az internetes címét (URL-jét) fogja megkapni. Az Ön által beírt adatokat nem tároljuk és nem osztjuk meg harmadik féllel.

Tárgy: Mérőállás bejelentési rend
captcha
* kötelező mezők