Mérőóraállás bejelentés

Felhasználási hely azonosítása

A számlán az első vastagított sorban, a fejléc alatt 'Felhasználási hely száma:' után, a Mellékvízmérő önleolvasási lapon a 'Szerződés száma' alatti sor elején található.
Felhasználási hely számhoz tartozó cím:

Amennyiben megfelelő a kapott cím, kérjük nyomja meg a tovább gombot, ellenkező esetben kérjük adja meg újra a felhasználási hely számát.

 

Tisztelt felhasználóink!

Amennyiben az Ön vízmérőjének gyári száma 0-val vagy esetleg több 0-val kezdődik, kérjük, hogy ezeket ne rögzítse a vízmérő gyári számának megadásakor. Előfordul, hogy a vízmérő gyári száma betűvel vagy betűkkel kezdődik, ebben az esetben kérjük, hogy ezeket is rögzíteni szíveskedjen. A vízmérő pontos gyári száma a 2014. augusztusi havi számlán már helyesen szerepel.

Pl.: vízmérő gyári száma: 073080 web rögzítés: 73080Pl.: vízmérő gyári száma: 07-073080 web rögzítés: 7-073080Pl.: vízmérő gyári száma: HB073080 web rögzítés: HB073080Kérjük, hogy amennyiben a vízmérő állás bejelentése sikertelen, abban az esetben szíveskedjék a hibát az ugyfelszolgalat@dmrvzrt.hu e-mail címen jelezni társaságunk részére.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük.

 
Bezárás
 
Bezárás

Ajánlja e-mailben ismerősének ezt az oldalt!

A címzett ennek az oldalnak az internetes címét (URL-jét) fogja megkapni. Az Ön által beírt adatokat nem tároljuk és nem osztjuk meg harmadik féllel.

Tárgy: Mérőóraállás bejelentés
captcha
* kötelező mezők