Díjnet nyereményjáték

„iCsekk alkalmazással és Mastercard kártyával akár 1 millió Ft-ot is nyerhet!”

2017. szeptember 06. – 2017. október 31.

dijnet banner

A Díjnet Zrt. Nyereményjátékot szervez 2017. szeptember 6. és 2017. október 31. között ügyfelei részére.

A Nyereményjáték során minden nap egy Játékos visszanyerheti az iCsekk alkalmazásban befizetett Díjneten kezelt számlája ellenértékét, emellett egy Játékos 1 000 000 Ft-ot nyerhet. Díjnet Zrt. a nyereményeket a Nyertes folyószámlájára átutalással teljesíti.

A Nyereményjáték napi sorsolásain a Díjnet Zrt. azon már meglévő és új ügyfelei vehetnek részt, akik a Nyereményjáték időtartama alatt természetes személy részére szóló aktív számlakibocsátói regisztrációval rendelkeznek, és az arra érkező számlát az iCsekk alkalmazáson keresztül Mastercard vagy Maestro bankkártyával befizetik, valamint megfelelnek a Részvételi és Játékszabályzatban foglalt követelményeknek, amelyet előzetesen elfogadtak.

Egy Játékos annál nagyobb eséllyel vesz részt a sorsolásokon, minél több aktív számlakibocsátói regisztrációval rendelkezik, és minél több, ezen aktív számlakibocsátói regisztrációira érkező számláját fizeti ki a Nyereményjáték időtartama alatt a Díjneten a fentiekben részletezett módon.

A Nyereményjáték fődíj sorsolásán a Díjnet Zrt. azon már meglévő és új természetes személy ügyfelei vehetnek részt, akik a Nyereményjáték időtartama alatt legalább egy számla kifizetését az iCsekk alkalmazáson keresztül teljesítik Mastercard vagy Maestro bankkártyával, és megfelelnek a Részvételi és Játékszabályzatban foglalt követelményeknek.

A Nyereményjátékban való részvétel feltétele a jelen Szabályzat tudomásulvétele és elfogadása a Díjnet regisztráció során, vagy a belépést követően a Díjnet kezdőoldalán.

A sorsolások közjegyző jelenlétében történnek. A Díjnet Zrt. a sorsolások eredményét a sorsolást követően a www.dijnet.hu internetes oldalon teszi közzé.

A Díjnet Zrt. mind a napi Nyerteseket, mind pedig a fődíj Nyertesét a sorsolást követő munkanapon e-mailben értesíti a nyeremény átvételének részleteiről.

A Nyereményjáték részleteiről bővebben a „iCsekk alkalmazással és Mastercard kártyával akár 1 millió Ft-ot is nyerhet!” elnevezésű szabályzatból tájékozódhat.

Játszom!

 

Online Ügyfélszolgálat

online ügyfélszolgálatcsempe

Használja online ügyfélszolgálatunkat és kezelje ügyeit könnyen és gyorsan!

Szamlakep
TOVÁBB

MÉRŐÁLLÁS BEJELENTÉS

Amennyiben Ön még nem regisztrált Online Ügyfélszolgálat felhasználó, kérjük kattintson a BEJELENTÉS gombra.

Bekötési vízmérők diktálási rendje 2019.01.01-től

Mellék vízmérők diktálási rendje 2019.01.01-től

Szamlakep
BEJELENTÉS

Hibabejelentés

Műszaki hibabejelentés:

0-24h

+36-27-511-511

Szamlakep

Call Center

06 (27) 999-688
06 (80) 224-488

Mérőállás bejelentése 0-24h
Számlázással kapcsolatban
  Hétfő
Kedd - Péntek
8:00 - 20:00h
8:00 - 14:00h

Vízdíj kalkulátor

Számolja ki várható vízdíját!
 
 
Bezárás
 
Bezárás

Ajánlja e-mailben ismerősének ezt az oldalt!

A címzett ennek az oldalnak az internetes címét (URL-jét) fogja megkapni. Az Ön által beírt adatokat nem tároljuk és nem osztjuk meg harmadik féllel.

Tárgy: Díjnet nyereményjáték
captcha
* kötelező mezők