Ügyfeleink együttműködését kérjük a vízellátás biztonságának fenntartásához

2020.03.11. Vissza a hírekhez

Tisztelt Ügyfeleink!

Sajnos Magyarországon is megjelent az új koronavírus. A járvány terjedésének megakadályozása érdekében nem csak a személyes, otthoni megelőzés (rendszeres kézmosás, lehetőleg fertőtlenítő hatású kézmosóval, stb.) fontos, hanem az is, hogy a lehető legkisebbre csökkentsük a közösségekben való megfertőződés veszélyét.

Éppen ezért a DMRV azt kéri Ügyfeleitől, hogy lehetőség szerint a személyes ügyfélszolgálati ügyintézés helyett használják a telefonos, vagy az e-mail ügyfélszolgálatot.

Elérhetőségek:  
Telefonos ügyfélszolgálat: 06 (27) 999-688
  06 (80) 224-488
E-mail: ugyfelszolgalat@dmrvzrt.hu
Műszaki hibabejelentés: 06 (27) 511-511

Egyben tájékoztatjuk Önöket, hogy hagyományos „Séta a Duna alatt” programunkat határozatlan időre elhalasztjuk. A program megtartásáról a későbbiekben honlapunkon és Facebook oldalunkon tájékozódhatnak.

A DMRV Zrt. természetesen mindent megtesz azért, hogy zavartalan és biztonságos szolgáltatást nyújtson valamennyi felhasználójának. Az ellátás biztonságának alapja ebben a helyzetben a szolgáltatásnyújtásban résztvevő munkatársaink egészségének megőrzése, a szükséges munkavállalói létszám biztosítása. Ennek érdekében számos belső, munkatársainkat és munkafolyamatainkat érintő intézkedést is életbe léptettünk.

Köszönjük megértésüket és felelős együttműködésüket!
DMRV Zrt.

 
 
Bezárás
 
Bezárás

Ajánlja e-mailben ismerősének ezt az oldalt!

A címzett ennek az oldalnak az internetes címét (URL-jét) fogja megkapni. Az Ön által beírt adatokat nem tároljuk és nem osztjuk meg harmadik féllel.

Tárgy: Ügyfeleink együttműködését kérjük a vízellátás biztonságának fenntartásához
captcha
* kötelező mezők