Séta a Duna alatt

2014.03.26. Vissza a hírekhez

Séta a Duna alatt

Két napon keresztül látogathatták a Visegrád-Nagymaros közötti közműalagutat.

Vác, 2014.03.24. – Idén első alkalommal nyitotta meg a DMRV Zrt. a Nagymarost Visegráddal összekötő Duna alatti közműalagutat az érdeklődők számára. A Víz Világnapja alkalmából szervezett kétnapos program nagy érdeklődésnek örvendett, mintegy kilencszázan jelentkeztek arra, hogy átsétáljanak az 550 méter hosszú, alig 3 méter széles beton alagúton a Duna alatt.

A Duna Menti Regionális Vízmű Zrt. minden évben számos programot szervez a Víz Világnapja alkalmából, mellyel a fogyasztói figyelmét szeretné a tiszta vízkincs értékességére, megóvására és a védelme érdekében tett erőfeszítésekre irányítani. Az idei programsorozat fő eleme a Visegrád-Nagymaros közötti közműalagút látogatása, a több mint fél kilométer hosszú Duna alatti utat mintegy 900 látogatónak volt lehetősége megtenni a két nap alatt.

A 16 méter magas vízoszlop alatti izgalmas látogatás alkalmával a visegrádi oldalon az alagút és a Bős-Nagymarosi vízlépcső építését feldolgozó tematikus tárlatot, a nagymarosi oldalon egy, a helyi élőkultúrát és állatvilágot bemutató rendhagyó tanösvényt tekinthették meg a csoportok.

A Magyarországon egyedülálló víz alatti alagutat a DMRV Zrt. 2011 óta hagyományosan évente kétszer nyitja meg az előzetesen regisztrált érdeklődő csoportoknak. A látogatás a visegrádi és a nagymarosi oldalról is 30 fős csoportokban indult szakember vezetésével.

 

Online Ügyfélszolgálat

online ügyfélszolgálatcsempe

Használja online ügyfélszolgálatunkat és kezelje ügyeit könnyen és gyorsan!

Szamlakep
TOVÁBB

MÉRŐÁLLÁS BEJELENTÉS

Amennyiben Ön még nem regisztrált Online Ügyfélszolgálat felhasználó, kérjük kattintson a BEJELENTÉS gombra.

Bekötési vízmérők diktálási rendje 2022.01.01-től
Mellék vízmérők diktálási rendje 2022.01.01-től

Szamlakep
BEJELENTÉS

Hibabejelentés

Műszaki hibabejelentés:

0-24h

+36-27-511-511

Szamlakep

Call Center

06 (27) 999-688
06 (80) 224-488

Mérőállás bejelentése 0-24h
Számlázással kapcsolatban
  Hétfő
Kedd - Péntek
7:00 - 19:00h
8:00 - 14:00h

Vízdíj kalkulátor

Számolja ki várható vízdíját!
 
 
Bezárás
 
Bezárás

Ajánlja e-mailben ismerősének ezt az oldalt!

A címzett ennek az oldalnak az internetes címét (URL-jét) fogja megkapni. Az Ön által beírt adatokat nem tároljuk és nem osztjuk meg harmadik féllel.

Tárgy: Séta a Duna alatt
captcha
* kötelező mezők